Connective Solutions

Beoordelingen

Verder Bericht

18 Reacties

 1. hans ploeg

  Na jarenlang problemen te hebben met de stabiliteit van het internet is het nu stabiel en werkt alles naar behoren.
  Kundig en goed advies en werkzaamheden netjes uitgevoerd

 2. Bram van Esch

  Wij hebben een software bedrijf in Amsterdam waar we met het team in verschillende ruimtes continue online bezig zijn. Stabiel, snel internet is voor ons cruciaal. Connective Solutions heeft ons top geholpen. Het was een grote klus en Kevin heeft het professioneel gedaan. Doorgegaan tot het echt goed was, eerlijke prijzen, vriendelijke service. Ik raad dit bedrijf van harte aan.

 3. Adnan Mirza

  Excellent service. Kevin works effectively and efficiently – with a simple and clear pricing structure. We’re very satisfied with the result, and based on our experience, can highly recommend Connective Solutions.

 4. Marcel Nijkamp

  Gehele woning voorzien van UTP kabels. Netjes afgemonteerd met wandcontactdoos en iedere kabel gecodeerd.
  Dezelfde dag nog een legenda ontvangen van de kabelcodering.

  Echt een stukje vakwerk geleverd! Super blij mee.

  Kevin bedankt nogmaals voor de geleverde service!

 5. Marco

  Hartelijk dank voor de goede service. Je deed het hartelijk en je maakt deze klant heel erg blij. Goed werk Connective Solutions en ga vooral door. Ik ga in de toekomst benaderen.

 6. Vincent

  Zeer tevreden over de dienstverlening van Connective Solutions. Kevin heeft actief meegedacht over de beste oplossing voor stabiel en betrouwbaar internet. Snelle en kundige service.

  Ik kan Connective Solutions van harte aanbevelen!

 7. Armend Hoxha

  Excellent service!
  Kevin is very friendly, knows the business very well and communicates wonderfully. He is very transparent in the invoice, too. You know exactly what you’re paying for.
  I highly recommend him and, for sure, I will call him again when needed.

 8. Engelbert van Oppen

  Zeer tevreden over de dienstverlening van Connective Solutions. Kundig, snelle respons, flexibel en creatief. Ik kan Connective Solutions van harte aanbevelen!

 9. Wilco en Hella Westrik

  Kevin weet wat service is. Is correct in zijn wijze van werken en probleem benadering en uitwerking. Komt gemaakte afspraken na en maakt offerte voordien. Echt een topper om uw problemen op ICT en rtv gebied voor te leggen en laten uitvoeren.

 10. Jaap Zorge

  Correct, vriendelijk en een uitstekende vakman.
  Dit zijn kwalificaties diep je niet veel meer tegen komt, maar op Kevin voor 100% van toepassing zijn.

 11. Dennis

  Kevin heeft perfect werkt geleverd. Een zeer correcte professionele deskundige persoon.

 12. Rogier van Katwijk

  Eindelijk af van de kabels door de vloer en langs de trap. Kevin heeft door de ongebruikte telefoon- en televisiekabelleidingen utp-kabels getrokken en keurig met wandcontactdoosjes afgewerkt. Mijn grote wens! In de meterkast is alles strak opgehangen en afgewerkt, geen wirwar van kabels meer. Op zolder adviseerde hij een wifi-booster, daarmee hebben we op de 1e en 2e supersnel wifi. Na afloop bleek de wifi van het Experia-v10-modem op de begane grond niet lekker te werken, daar had ik al eerder last van gehad. Met hulp van Kevin een oude wifi-versterker in ere hersteld en nu werkt alles naar behoren. De nazorg is dus ook dik in orde!

  Kevin werkt supernetjes en is heel duidelijk over wat hij gaat doen, een volledig transparante offerte en factuur.

 13. Boudewijn Boggemann

  Nadat Kevin familie uit de brand geholpen heeft bij o.a. het aanleggen van een nieuw mesh netwerk heb ik ook een opdracht bij hem neergelegd voor het vernieuwen van mijn eigen thuisnetwerk.

  Kevin komt op tijd, geeft kundig en oprecht advies, komt met slimme oplossingen, heeft de juiste spullen bij zich en werkt ook nog eens vlot en netjes. Daarbij is het ook nog eens een aardige en vooral correcte gozer. Andere reviewers gaven terecht aan dit niet vaak meer tegen te komen, ik ook niet! Wanneer je netwerkprobleem hebt, meteen Kevin bellen!

 14. Mike

  Uitstekende en zeer vakkundige service. Probleem direct onderkend en opgelost! Alle onderdelen (en dat waren er heel wat ) direct kunnen vervangen en geen gedoe met bestellen en terugkomen. Alle voorgaande reviewen is niets aan gelogen! Kan hem 100% aanbevelen

 15. Mike

  Kevin heeft bij ons het AOP van de Ziggo kabel en van de oude telefoonlijn verlegd van de woonkamer naar de meterkast. Kevin reageerde snel en was al binnen een paar dagen beschikbaar zodat we door konden met de verbouwing.

  Hij heeft het AOP snel en vakkundig verlegd en was erg prettig in de omgang.

  Bedankt!

 16. paul

  alle (data) bekabeling in de meterkast weer netjes geordend. tevens aantal kamers van een utp kabel voorzien. keurig werk en kevin is een prettige persoon die de tijd neemt uit teleggen wat er wordt gedaan.

 17. Martin en Ramona

  In onze nieuwbouwwoning hadden wij veel problemen met een stabiele internetverbinding creƫren. Aangezien Wi-Fi voor ons niet werkte, op aanbeveling bij Kevin terecht gekomen om hier eens naar te kijken.

  Vanaf het eerste contact altijd keurig te woord gestaan en ons goed geadviseerd, wat het beste bij onze situatie past.

  Uiteindelijk heeft Kevin onze woning voorzien van een dubbele UTP aansluiting bij de wandcontactdozen inclusief kabels trekken en alles zeer netjes afgewerkt in de meterkast.

  Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en hebben nu een zeer snelle en stabiele internet aansluiting door het hele huis.

  Wij kunnen Kevin van harte aanbevelen voor wie een betrouwbare monteur met kennis zoekt die zijn afspraken nakomt tegen een net tarief!

 18. Max

  Kevin heeft een aantal internet kabels doorgetrokken en drie access points geplaatst. Met veel oog voor detail is alles keurig netjes afgewerkt in de meterkast. Erg vriendelijk en denkt in oplossingen waardoor het in een keer goed is geregeld.

Laat een reactie achter

© 2024 Connective Solutions

Thema door Anders Norén